2011-06-30
 22:35:43

grandmamma fast pappas mamma

Kom nyss hem från en promenad med mamma.
Imorgon kommer min farmor hit. Mysigt. Nu orkar jag inte skriva något mer. Bara att jag kanske kollar på en film eller nnågot med mamma snart.
puss
2011-06-30
 19:39:46

oskar

Ditt ess i ärmen var en flod
Och inga tårar når min kind
Tack hej, fuck dig
Jag har fått nog, har fått nog

Det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting


Pumpar Oskar Linnros. Han är den ända grabben i mitt liv!
puss
2011-06-30
 18:00:48

storlek 37

Pappa kom nyss hem. And guess what?
MINA MOPPE KÅPOR ÄR KLARA PÅ ONSDAG! :D Fett glad!
De var ju orange innan och ska blir rosa. Han ska lacka dem sista gången på fredag tror jag, inte säker, men sen ska de bara torka.
Och så sa papi att jag ska få korv&bröd till middag. Fett gott!
Mwahahah bra humör!
Jag tog en ny bok. Storlek 37 av Denise Rudberg. Den verkar bra. Boken handlar om en tjej som heter Laura och bor i Stockholm. Men hennes familj bor i New York, så hon åker hit och dit. Jag tycker ju att NY är ganska ballt så det är en bok som passar mig.
puss
2011-06-30
 16:58:36

the city

Kom hem för kanske 20 minuter sen, har redan hunnit hoppa i poolen en snabbis. Så vaarmt! Fast det är skönt, jag klagar inte.
I stan köpte mamma ett par blå shorts med vita ränder till mig. Och tre par tyger. Ett rosa/svart tyg med små volanger på. Ett ljusblått med volanger och sen ett vanligt gult. Och gul tråd ;)
Väldigt snällt av henne.


H&M 79:-

Olssons tyger. Rosa och Blå 89:-/m Gul 69:-/m

Haha :) Jag får väl visa resultaten sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra än men något blir det ju alltid :D
Kom på att jag fortfarande inte visat midsommar klänningen. Får göra det snart..



puss
2011-06-30
 11:20:11

fläskläpp?

Hejsan hejsan. Vaknade vid halv elva eller något sånt, hoppade direkt in i dushen.

När jag kom ut ur dushen och torkade mig så kände jag mig jättekonstig i ansiktet. Och när jag kollar mig i spegeln så....



Jag har FETASTE fläskläppen. Och jag har inte gjort något. Den bara fanns där helt plötsligt!
Jag hamnade kanske i slagsmål i en dröm? Haha who knows..

Idag ska jag och mamma förmodligen in till Uppsala. Jag vill handla tyg. Men jag har också två underbara vänner som fyller år imorgon och jag har inte köpt deras presenter än :o

Ska käka frukost nu.

puss

2011-06-30
 01:28:39

Nu är jag totally trött..

Yes i am. So I'm going till min bed. Eller acally så är jag redan i den, men jag ska ta och stänga av min dator nu. Har kollat runt efter saker at önska mig i födelsedags present. För min kära lilla farmor började tjata om att jag måste skriva en lista nu (för det är ju bara en månad kvar nu idag, den 30 juni). Haha hon är så gullig :D
Och farmor kommer ju hit på fredag.

Och btw så hoppas jag på att få hit Adde till på lördag så kan vi åka till Åland där Kina och Guy är. Sen åka hem hit på söndag igen. Men det får vi väl se hur det blir med den saken.. 


puss och godnatt!
2011-06-29
 22:44:58

HÄLLEN tha place to be on kvällen





Haha första bilden på mig, vet inte riktigt vad jag gör för min? :p
Sen andra bilden är på mi padre när han jobbar på mi tío terass.
Och sen är det mi tío (morbror Anders).


puss

2011-06-29
 21:09:39

una noche de verano

Jag gick ut och satte mig i en solstol igen. Började läse en bok men den var ingen höjdare. Tror jag norpar en ny ifrån mammas lilla bok hög.

Nu fick jag order av mamma att sätta på mig ett par byxor. Vi går upp till min morbror Anders som bor bara en liten bit bort.


Här kommer några bilder som ser riktigt sommarkvälliga ut :D





puss

2011-06-29
 18:07:22

Bella och Tyra

Haha jag dör! Jag har kollat på den här videon tre gånger nu!

Vet ni vilka Bella(Isabella Löwengrip) och Tyra(Sjöstedt) är? Det är två kända bloggare i Sverige. Sjukt roliga och bra bloggar båda två. De hade en show för ett tag sen, kanske ett år eller så. Men jag har aldrig riktigt orkat kolla på den. Och sen idag när vi var hemma hos Felicia så kollade vi runt på YouTube och hittade ett klipp när Kissie (Alexandra Nilsson) var med i deras program. Ni som läser hennes blogg och tycker hon är bitchig där, det är ingenting mot hur hon är i den här videon.

Klicka på den översta bilden och sen på play.







Så snygg hon är.. ;)


Haha lite roligt tycker jag. Kanske ska kolla igenom hela deras show? Kanske hittar andra roligheter där..


puss så länge

2011-06-29
 15:27:14

sola, bada, ute och grilla

Britney Spears har rakat sin frilla...

Haha nej, inte igen tack :D Men jag ska i alla fall ut och sola nu. Jag och Rebecca åkte från Felicia vid ett, halv två. När vi kom hem hit la vi oss på soffan och dog ett tag. Nu åkte hon för kanske en halv timme sen.

Och jag ska lägga mig ute i solen med en ljudbok i öronen. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att sola, så jag måste ha något att göra. Läsa, lyssna på musik eller så. Ljudboken jag ska lyssna på heter "I en annan del av Bromma". Hoppas den är bra.



puss
2011-06-29
 11:32:29

MTV

Good moorning! Har ni sovit gott? :D I have, kind of. Stek varmt i rummet och i samma säng som becco. Haha tillslut öppnade vi ett fönster. Just nu lyssnar vi på mtv.

Snart ska vi kolla på "I am number four". Den såg jag i belgien, men fattade inte alltid allting, eftersom det var engelskt tal + fransk text + att jag var ganska trött den kvällen, vi hade varit i Bryssel den dagen. Okej det var vi nog inte, men jag var i alla fall trött :D Alex Pettyfer är huvud personen så det blir bra :D



Here he is


puss
2011-06-28
 21:53:24

rubrik

Nu sitter jag i Felicias soffa. Igen. Haha spenderar mer tid i denna soffa än den hemma hos oss.
Vi sitter i alla fall och kollar på Plastikkirurgerna. Någon tjej som blivit biten av en apa..
Här kommer några bilder från idag, Kal kom också :D



Felicias dator cpar sig, kommer mer bilder sen.


puss
2011-06-28
 13:06:00

.



Nu går jag ut och möter Becco vid bussen. Vi var bästa vänner i fyran, femman och lite i sexan. Sen vet jag inte vad som hände :o Vi snackar knappt längre, men nu kommer hon i alla fall hit idag och ska sova här :D Jag tror Felicia också kommer, om hon kan fixa så att Spike slipper vara hemma själv med Felix... Haha :)


puss
2011-06-28
 11:45:39

cut, cut, cut

Go morgon! Eller jag har varit uppe i nästan tre timmar. Gick upp klockan nio hemma hos Felicia. Filmen vi såg igår var faktiskt ganska bra. Jag var lite ANTI, för mamma och pappa har sagt at den är dålig. Får se tvåan en annan gång med bruttan :D

Nu på morgonen har jag hunnit med att dusha, cyklat hem till mig, städat mitt rum (halvt) och fått mitt hår klippt :D Hon klippte bara mina toppar, men eftersom jag inte har jättelångt hår så blev det ganska kort ändå.. Haha.



puss

2011-06-27
 20:33:22

total blackout

Sitter nu i min bästa Felicias soffa. Vi kollar på Total Blackout nu. Sem efter det blir det "The hangover". Varken jag eller Felicia har sett den, så det blir ettan :p Och kanske tvåan om vi orkar.
Äter godis i alla fall, Gott&blandat och Winegum, det är ju najs :D



Har en tröja jag köpte i Belgien när jag var där som utbytesstudent i våras. Den är från New Look.

puss

2011-06-27
 18:23:01

Felicia

Tjena mors. Sitter nu hemma hos Felicia. Emma har åkt hem. Jag och Felicia ska snart cykla hem till mig och hämta lite saker.
Jag känner att jag är dålig på att ta med mig det jag behöver. Igår hade jag inga kläder med mig hem till Jossan, så fick skjuts av hennes gulliga storebror :D Så jag flög runt på en motorcykel fram och tillbaka från länna. Haha, så det kan gå.
Felicias hund, Spike, är faktiskt ganska söt. Jag är inget "big fan" av hundar. De bara slickas och äter mig. Haha, men Spike har bara bitit mig en gång under dagen, i underläppen.. Och slickat mig kanske fyra gånger.
Nej nu ska jag sluta skriva och börja cykla hemmåt. Skriver ikväll :D
Here is my biatch förra måndagen.
puss
2011-06-27
 13:17:51

SUN

Hejsan :D
Idag är det SOOOL! Jag och jossan har åkt hem till mig istället. Hon har no pool och om vi skulle sola hos henne skulle vi få ligga ute på vägen för det är skugga på deras baksida :p Så Nu är vi här och pumpar musik.

Om ett tag ska jag åka hemt ill Felicia. Emma kommer också dit. Felicia har blivit med hund. Sen ska vi dra ner till Södersjön (a)

Nu ska jag gå ut i solen igen!


dålig webcam bild


puss
2011-06-26
 18:32:27

länna

Tjoho! Ligger nu på jossans säng, har gjort det ett tag nu. Vi kommer förmodligen inte göra något annat heller, men snart har vi godis. Vi har beställt en godispåse av jossis mamma :D Vi hörs. Puss
2011-06-26
 12:26:42

yellow panities

Helloj!
Mår lite bättre idag, har inte ont i huvet. Men en annan kroppsdel. Nämligen mitt vänstra lår. Fy fan alltså.

I fredags så skulle jag Adde och Alex ut och köra fyrhjuling. Fyrhjulingen är min kusins. Så började Alex med att köra, sen vile jag köra så vi bytte. Jag körde ganska fort. Sen kommer en kurva och jag saktar in och allt sånt som man gör i en kurva. Men mitt i kurvan så blev styret cp (det blir så ibland), och det gick inte att svänga. Och jag är alltid van vid att bromsa med handbromsen, men den är sabbad på denna lilla furhjuling, så jag ställer mig typ på fotbromsen. Och den stannar inte! Det kan vara så att jag fortfarande gasade, men jag trodde att jag släppte gasen. Så vi kör rakt ned för ett stup(i alla fall två meter rakt ned, jättebrant)! Min bror satt längst bak, Adde bakom mig och jag satt ju längst fram. Alex ramldade av åt sidan, jag flyger fram över styret (eller ja, fastnar i styret), och Andreas kommer över mig bak ifrån (det lät perverst, men hello, han är mitt kusinbarn). Adde håller in gasen så hjulen spinner, min bror blir rädd och grinar en skvätt, och jag jag bara låg under Adde och hade onte och hoppades på att han skulle släppa gasen och ta sig bort från mig..

Haha sen tog det en jävla tid att få upp den där nedrans ATV:n. det var stora stenar, gamla stubbar och massa pinnar i vägen. Men tillslut gick det och vi var uppe på skogsvägen igen. När vi hoppar på igen (Alex vägrade låta mig köra så han satte sig längst fram) så sägen Alex att styret har åkt fram. Och jag sa bara "nej så jävla tung är jag inte". Och så hade kåpan i fram (den runt lampan) ramlat av och låg nere i stupet.

Haha när vi kom hem vågade vi inte parkera den på vår tomt så vi ställde den en bit bort så ingen skulle se den (speciellt inte min kusin).

Så sa jag åt min morbror Guy att han skulle kolla på den, så när han kom till baka sa han "styret har åkt fran 20 cm, och kåpan går att limma. Sen såg det inte ut att vara något mer."
Uppenbarligen är jag så tung, i alla fall tillsammans med Adde.

Så det är vad jag ska ägna min dag åt. Eller ett tag i alla fall. Sen drar jag förmodligen till jossan och tycker synd om mig själv.

Här får ni en bild på mitt lår. Ursäkta trosorna, men de är rätt balla, huh?

Fem- sex blåmärken som synns på bilden. Det största på mitt vänstra ben (högra på bilden) är svullet också, så jag har en bula på benet. Sen har jag ett ganska stort blåmärke liksom mellan benen, alltså på låret mellan benen, inte muttan. Så det gör liksom ont när jag går, det ser nog ut som jag har bajsat på mig när jag går runt med så särade ben som möjligt för att inte råka stöta i det andra benet.

Nej nu får jag sluta skriva, måste börja jobba :p


puss

2011-06-25
 23:13:41

pussgurkor

Hejsan alla ni :)
Kolla sikken lovely klänning jag gjorde på nelly.com. RÖSTA! :D

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


puss

2011-06-25
 20:16:48

huvudvärk.se

Hejsan. Har skit ont i huvet.
Adde har åkt hem. Jag ska tvinga honom att komma tillbaka snart. Saknar honom redan :o

Men i alla fall, min kusin Anna (addes moster) och hennes familj blir kvar här till imorgon. Orkar inte riktigt vara social mot dem just nu, så ligger inne på mitt rum.
Kommer nog somna jättetidigt ikväll..

Jag får lägga upp bilder när jag fått några av mina kusiner och alla.. Jag tog två bilder på hela kvällen. Haha.


Andreas när han försökte få upp mitt halsband..

.. och inatt när han låg i sängen.


puss
2011-06-24
 23:48:23

ööh

Heeej :D
Vet inte riktigt vad jag skulle skriva. Sitter och är DJ med mitt kusinbarn Adde (a) Fetnajs!




hejdå.,.... :D


puss
2011-06-24
 12:49:59

GLAD MIDSOMMAR!

Nu har jag fixat en spotify lista. Ska gå och klä på mig nu.

puss
2011-06-23
 23:31:30

pearls are a girls best friend



Jag måste hålla mig vaken ett tag till, så jag kan vara lite social imorgon. Haha, men känner jag mig rätt så somnar jag ändå. Skulle kunna somna mitt i en konversation. Typical me.
 
Jag har kollat på "Blue water high", ni vet det som gick på sommarlovs morgon? x) Nostalgi känslor. Men den är ganska bra, man börjar tänka. Vilket i mit fall kanske inte är så bra. Men i alla fall så är det ingen text på den, och de pratar med australiensisk dialekt så det blir jätte jobbigt att lyssna på efter ett tag. Så ska dra igång en film med text och gamla hederliga amerikanska ;)

Kommer inte skriva sen, lär dö mitt i filmen. Men ni får ha en god natt och om ni inte spenderar dagen vid datorn imorgon så en skit kul midsommar! :D
Ta det lugnt med spriten (känner ni att jag menar er, sweethearts?). I'm gonna stay sober, as always!


puss
2011-06-23
 17:19:40

right now

Ligger jag i sängen, har nyss tagit ett bad, inne, inte ute. Jag ska snärt hjälpa pappa göra smörgås tårta tills imorgon :) Skriver mer sen.

puss
2011-06-23
 12:21:00

.


prata inte om skönhet när ditt smink väger mer än din hjärna
2011-06-23
 11:06:27

Godmorgon

Like I said, man ska inte hoppas på vädret...


Jag städar i alla fall resten idag, det jag inte orkade igår. Och på något sätt så är det stökigare nu än när jag började :o
Konstigt det där asså. Min kusin sitter och kollar på Rorri Racerbil. Haha "Rooooorri en raaacerbiiil, rorri med viinannde stiiil". Min klasskompis Rasmus sjöng alltid den när vi gick i sexan :')

Nej nu måste jag fortsätta...


Haha helt inne i tv:n :p


puss
2011-06-22
 21:50:00

sweet home alabama

Tjenixen alla :D
Nu har jag kommit hem efter några mysiga dagar hos farmor och farfar. Längtar tills nästa gång vi ses. Farmor kommer den 1 juli tror jag :)

Så håller jag på att städa mitt rum nu, så jag slipper ägna hela dagen imorgon åt att göra det. Fast det är ju ingen idé att hoppas på lite sol imorgon.. Såhär ser väderprognosen ut på klart.se



Får väl se vad som händer. Nu måste jag återgå till detta:





puss

2011-06-21
 20:32:21

internet bajsar

Hejhej. Internet är skitdåligt. Eller det cpar sig med min dator. Idag har har farfar fixat sin rullstol på något ställe. Jag har sytt klart klänningen jag snackade om igår eller när det var. Visar bild på den när jag kommer hem imorgon.
Farmor är bara farmor, allmänt konstig :)

Jag älskar både farmor och farfar SJUKT mycket!
puss på dem!

här är en bild på våra kärleksmums, vi bakade idag istället för igår.



och nu puss på er :)
2011-06-20
 15:44:29

ggådis

Hihi, när man är hos f&f så är det så att det är godis som gäller. De är så gulliga och köpte en påse gdis till för 50kr. Det är ca 1kg. MWAHAHA bara min! För f&f köpte också.. Inte för 50:- men ändå :p
Haha och snart ska vi kolla på trassel, för imorse så hittade vi ingen sladd att koppla min dator upp på tv:n. Men nu så :D

Och sen innan jag får farmors underbara pannkakor så ska jag och farmor baka kärleksmums ^^

LYX!

Här är min godispåse som jag just nu jobbar på att göra mindre och mindre..


2011-06-20
 08:27:39

HÄSSELBY

God morgon! Just nu siter jag hemma hos min farmor och farfar. Vi ska käka frukost och kolla på "trassel". Det är jättetråkigt väder ute.. Hoppas det blir varmare snart. Speciellt till på fredag!
Vi kommer få hem massor av släktingar hem till oss :) Vi är nästan 45-50 stycken tror jag :D


Vadå mitt öga ser fucked up ut? :p


puss

2011-06-19
 22:38:47

satan i gatan

Nu  ska jag ta och hoppa i säng. Ska upp klockan 06.20 imorgon bitti. Jag fick för mig att jag ska åka till min farmor och farfar några dagar. Så jag åker med pappa, han jobbar i Akalla imr, så då skjutsar han mig dit.

Känns bra att när min bror för en gångs skull inte är hemma så är inte jag det heller.. Haha jaja. Jag kommer kasta upp några inlägg fast jag är där. För jag kommer ha internet med mig så jag kan plugga på moppe grejer..

puss
2011-06-19
 13:54:16

BRO

Nu har jag sytt lite. Åker iväg till Bro om 5 minuter. Eler jag tror att det är dit vi ska. Kommer inte skriva något mer under dagen, kanske skriver något ikväll. Här får ni en dålig dagens outfit i webcamen.



Linne från Pieces
Jeans från H&M


puss
2011-06-19
 11:30:46

ADAM

Hej :)
Idag känner jag mig lite bättre. Fast kan fortfarande inte andas med näsan :p Just nu sitter jag och min bror och kollar på en film som heter "Adam". Den handlar om om kille som har Aspergers syndrom. Skitgullig film.

Senare idah ska min bror åka hem till vår kusin och vara hos henne ett tag. Hon har en son som är ett år äldre än Alex. Så jag kanske åker med och lämnar honom.
Jag skulle behöva en dragkedja. Började sy en klänning som jag tänkte ha på midsommar :) Vi får väl se hur det går med den saken..

Nu ska jag fortsätta kolla.



puss

2011-06-18
 12:27:00

fetma trött

Yes, jag är skittrött. Har hållt på med min moppe ett tag. Bytte backspeglar, de gamla var trasiga. Fast sen råkade jag sabba en mutter så då fick jag göra något skumt. Men fick till slut hjälp av pappa :p
Hoppas mina kåpor kommer hem från lackning snart. De var orange förr, men nu ska de vara rosa :D Awesome!

Nu ska jag ta och hoppa ner i ett varmt bad och läsa en bok.

puss
2011-06-17
 20:25:09

tusen gånger starkare

Yes, nu blir det "tusen gånger starkare" med mamma, pappa och Alex.



puss
2011-06-17
 18:09:38

why don't i have a edward cullen?

Fyra bilder till..



2011-06-17
 15:19:33

MAGDAS

Det blev två avsnitt av "Cougar town" istället.
Nu sitte jag ute i köket med mamma, moster och morbror. De håller på och sorterar pappersblommor från Thailand. Mamma har ju en webbshop. Scrapbooking grejer :)
Klicka här för att komma till hennes hemsida.


Nu är jag bara allmänt rastlös och har lust att sätta mig och tugga på en badboll. Får se vad jag hittar på.. Kanske sätter mig och syr, eller gör en LO..  
Ni får en till bild från igår :)



Min bror Alexander och jag :)


puss
2011-06-17
 13:32:19

peter pan

Vem har sagt att man inte kan grina till Peter Pan? :p
Får man vara så här snygg?
Jag dör!



Jeremy Sumpter var 14 år när han spelade in Peter Pan, 2003.
När jag var lite och såg den här filmen blev jag helt förälskad i honom. Jag kan inte säga att känslorna har försvunit genom åren..
Jag tror ja måste ta hit min kusin Engla så hon kan blir lika kär som jag är :D Hon är nämligen väldigt inne på den tecknade peter pan just nu..


Nu tar jag väl en till gammal film, med en annan kille jag är kär i. Hugh Laurie, och Stuart Little.



SÅÅÅ SNYGG!


puss
2011-06-17
 11:18:20

hoppas ni har en god morgon..

För det har inte jag. Jag ligger i sängen med bultande huvudvärk, halsont och riktigt snorig.

Idag kommer bli en riktig jävla lat-dag för min del! Ska ligga i sängen och kolla på gamla filmer. Och så ska jag plugga. Kul på ett sommarlov jag vet, men det är inför mitt moppekort. Och jag ska ha läst ut boken innan typ 7:e juli. Jag har knappt kommit halva. Men jag tycker om att läsa så det kommer nog gå fin, fint.

Börjar med Peter Pan!




Åh så snygg han är! ♥



puss
2011-06-16
 20:26:07

The Studio







Det får räcka så länge :) Har massa fler. Vi åkte ju hela familjen så vi köpte 100 st bilder. så har ca 20 st bara på mig sen har vi lite familje bilder också. Får se om jag slänger upp några till, men mamma måste godkänna de innan ;)

puss
2011-06-16
 17:11:41

R&B? not this time. now it's R&E

Hej. Kom nyss hem från fotograferingen :) Det gick jättebra där. Skitkul var det. Åkte dit med mamma, pappa och min bror Alexander. .
Jag har alla bilder på en skiva så jag kommer lägga upp dem lite senare.

Snart ska jag gå och äta, det blir pasta sallad ikväll :D Under tiden så bjuder jag på några cam-bilder från igår ^^






Emilia och Becka, mina gullungar!

puss så länge

2011-06-15
 17:36:05

i väntans tider..

Nu sitter jag hemma hos Felicia :)
Vi har inte gjort så mycket, mest kollar på tv medans vi sitter vid datorn. Och så har vi fixat lite med sovplatser. Nu är det till slut Felicia, jag, Emma, Emilia, Becka och Ellen som kommer spendera kvällen här :D
Vi kommer käka TACOS! Mwahhaha, min favorit maträtt.. Och sen ska vi kolla på twilight-filmerna :)

Kommer bli skitmys! Jag fixar väl några bilder som kommer upp här :)

Ha en fortsatt bra kväll, så kanske jag skickar in ett inlägg mitt i allt :D




puss

2011-06-15
 14:03:07

skymning,ny måne,solförmörkelse



Snart ska jag ta och bege mig hem till Felicia. Vi ska ha Twilight. Marathon ikväll :D
Haha så kul!

Och sen imorgon så ska jag + min familj till stan och ta bilder. Ni vet sånahär fina man tar hos "The Studio".
här är t.ex en sån bild på min bästa vän när hon tog sånna bilder för någon vecka sen :)




Nu måste jag plocka ihop lite saker jag ska ha med min ikväll!

puss
2011-06-15
 09:41:33

Bathtub

Börjar dagen med ett skönt bad medans jag kollar på ett avsnitt av "House". 

Idag et jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tjejerna kanske kommer imorgon istället. Fast jag vet inte hur det blir.



puss
2011-06-14
 23:07:44

imorgon är en ny, lyckligare dag

Nu ska jag ta och säga godnatt till er! Det blev ingen film, fastnade med datorn istället.
Jag ska utrota Facebook. Jag fastnar alltid vid det när jag ska göra något..

Min kusin Engla slocknade i min säng för ett tag sen också. Här får ni en gullig bild på min lilla prinsessa!

2011-06-14
 21:37:16

baby pacifier



Omg, fett schnygglo!
Godisnapp från Grönan igår :D
2011-06-14
 20:24:30

orange + white

Hej! Kom hem lite senare än planerat. Felicias kusin, Tove ringde och sa att hon hade match mot GUSK i Almunge. Så vi åkte och kollade på den, eller jag drog innan den var slut. Fotboll är inte min grej..

Haha, hoppas Fanna vann! Det stod 3-2 till GUSK när jag åkte.




Här är en dålig bild på kavajen och kjolen. Beklagar röran i mitt rum..
På bilden ser ni också lite av symaskinen som hjälpt mig sy kläderna i min header! :)



Nu tror jag att det blir Burlesque för min del :D Så sjukt bra film!
 

Här får ni trailern, och speciellt till er som älskar sång och dans, Christina Aguilera eller Cher och inte har sett den, SHAME ON YOU!

puss

2011-06-14
 16:10:30

du är min bästa vän

Hihi. Felicia är bra underbar hon :D Eller ska man säga hennes kusin? :p Felicia fick kläder av henne, men det var en kavaj och en kjol som var för stor för henne. Så vem åker hem från Felicia senare med en kavaj och en kjol mer än innan? JAG :D

Jag får visa bild när jag kommer hem. Nu sitter vi och försöker få några kompisar att träffas imorgon kväll :) Som en kul grej + att vår Evelina flyttar. Hon ska bo med alla pignviner och icebears uppe i norrland. Hon kan ta sig. Dessutom verkar det nu som att hon och Lina inte kan imorgon. Så de kan ta sig tillsammans.
Vi ska tvinga dem nu.



puss
2011-06-14
 13:00:06

two more lonely people

Idag så har jag och Felicia varit inne i Uppsala en snabbis. Käkat lunch och kollat runt i affärer. Vilket bara gör mig sugen på att schoppa. But I'm broke, så det går inte. Haha, nu sitter vi i alla fall och tar det lugnt. Ska ta halv två bussen hem till henne. Hon har en surprise till mig där hemma.. Wihoo, berättar sen. Puss
2011-06-14
 09:30:00

jag och mina skumbananer


Min fina bästa vän Felicia!

Jag (kolla mina ögon....), Felicia och Emma.

Emma, Rebecca, Felicia och jag. I någon söt park med massa äckliga fåglar i.

Emma, jag, Beccan och Felicia

Ellen och Becka... HAHA! Jag säger bara en sak: SHIIIT! De skulle ta sig från Vasabron i Sthlm, till Slussen. De gick typ vilse och visste inte var de skulle och jag vet inte alls vad som hände. Men så här slutade det:

Becka, och Ellen

De kommer utflygandes ur en taxi, 200:- fattigare :p Vi kunde nämligen inte åka alla i Emmas mammas bil, så Becka och Ellen fick ta tåg..

Jag har lite mer bilder, men mest från skrattkammaren, hade kameran inlåst i ett värdeskåp hela dagen. Ni kanske får se några kul bilder nu framöver :D

puss
2011-06-13
 20:17:40

MY GIRLS

Hejsan :D
Som ni kanske sågnär Emma gästbloggade igår så var jag hemma hos henne med Felicia :) vi gjorde väl mest inte så mycket. Åt lite jordgubbar..

Och idag så har vi varit på gröna lund. Fet najs. Vi var sex stycken tjejer, jag, Emma, Felicia, Becka, Beccan och Ellen :D

Tog lite bilder, men de får jag lägga upp imorgon, för jag är så trött och har svag migrän. Ska ta och sova snart. Men först ska jag dränka mina sorger med godis. Haha vi hörs!




puss
2011-06-12
 14:09:31

Gästbloggning

Hejsan alla Michis läsare :)

Just nu sitter jag hemma hos Michis med Felicia och vi ska strax titta på film tror jag.
Sen ikväll så åker vi hem till mig. Så ska vi käka en fett fet pastasallad (eller, pasta, köttbullar och gurka för michis del..). Så kollar vi på någon/några filmer till :)
Sedan, imorgon så åker vi to Greena Lundia! :D
Haha men Michis kommer inte våga åka något annat än Tekopparna.... Alla andra kommer åka allt. Stackars Michis.

Men nu ska vi kolla på film.




XOXO Emma

2011-06-10
 21:36:13

welcome to my secret little world

Har kollat på talang nu. Grym kille som vann :)
Min helg kommer bli mysig. Gues what i'll be up to?  I'll tell yah.
Imorgon ska jag fiska med pappas jobb, i fyrväpplingen(..)
söndag kommer mina fina väninnor (haha jag har aldrig använt det ordet förr) Emma och Felicia hit. Se åker vi hem till Emmis och sover, för att på måndag åka till Grönan med massa tjejor!
Najs kallar jag det :)


Jag nu, måste ta och tvätta mitt hår. Hoppar ner i badkaret nu.

puss
2011-06-10
 18:31:13

sommartider hejhej, sommartider

Det är jättefint väder ute.Ändå har jag bara suttit inne med datorn hela dagen. Men det blir det ändring på redan imorgon :D
Hoppas pappa kommer hem snart så han kan börja grilla :) Är superduper hungrig!


Jag tar och hoppar i poolen så länge.

2011-06-10
 17:36:04

excusez moi

Idag är det så att jag har gått på sommarlov! Haha jäteskönt!
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i sommar, men jag hoppas på att åka till Göteborg med Jossan Svensson. Och så ska jag ju åka till vårt "landställe" i Spanien, med Felicia. Och vara med andra kompisar. Men mer än så vet jag inte.